Leta i den här bloggen

torsdag 18 april 2013

Jag spände ut magen lite extra

Jag sitter på fiket och jobbar just nu. Fick ingenting gjort hemma så det var bara att hoppa in i duschen och packa ihop kontoret och bege mig hit. En halv latte senare och jag är lite piggare. Igår kände jag mig rätt glad, mamma kom och hälsade på och vi gick en promenad i vårsolen. I dag däremot känner jag mig som vädret utanför fönstret, det vill säga lite grå med nära till tårar. Sist jag var här på fiket var jag gravid (ja, jag trodde det i alla fall, för då visste jag inte att barnet i min mage hade dött). Jag som alltid beställt latte här bad nu om att få en juice. I min glädje berättade jag för ägaren om mitt tillstånd samtidigt som jag lyckligt strök över min mage och spände ut den lite extra. För oj vad jag längtade efter att min mage skulle växa så där ordentligt, så att alla runtomkring inte kunde undgå att se att jag väntade barn. Till och med de första veckornas pluffsmage fick mig att dansa på små moln. För det betydde att vårt barn växte i mig.

I dag var jag tveksam över att gå hit till fiket. Tänk om han frågade något om graviditeten. Men det har han inte gjort, hittills.

2 kommentarer:

 1. Hej Sara,
  läste just din "läsarkrönika" på Magdalenas blogg. Det gör ont i hela mig. Har dock inte varit med om det själv men kan ana hur du och din sambo känner.
  Själv kunde jag inte få barn, pga "odugliga ägg" (enligt Sofia Hemmet)och besökte därför en akupunktör här i Stockholm. Har du kanske redan varit där?! Jag har en väninna som fått flera missfall och till slut kom hon till en gynekolog som såg att hon hade för högt värde (kommer tyvärr inte ihåg vad det heter)som gjorde att hon fick missfall. Hon fick medicin för att sänka värdet och det hjälpte.
  Mvh Anna
  anna.rocklind@2020mobile.se

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt svar. Jag gick på akupunktur ett par gånger, men jag vet inte om det har någon direkt effekt. Kanske kan det få en att slappna av, om det nu är där problemet ligger. Jag inväntar vår utredning och ser vad vi får för resultat därifrån innan jag går vidare med alternativa metoder. Kanske var det blodproppar i livmoderna som din väninna lätt fick, det verkar vara vanligt förekommade hos kvinnor som fått flera missfall. Då får man ta medicinen Trombyl. Vad innebär odugliga ägg och har du gått vidare med bebis på annat sätt, ex adoption? Kram

  SvaraRadera