Leta i den här bloggen

onsdag 3 oktober 2012

Duffy och strandpromenaden

Idag sitter jag hos Tidningsmakarna och jobbar. Vad skönt det är att komma hemifrån och få jobba på ett riktigt kontor, och inte hemma vid köksbordet. Att jag inte gör det varje dag är ju för att det är svårt att ta sig hit med byrackan. Att åka kommunalt är riskabelt för kommer det in en annan hund på bussen eller tåget, ja då blir det kalabalik. Att promenera hit tar runt 45 minuter och det är en skön morgonpromenad om man går själv, men att gå med Duffy längs Norr Mälarstrand där det kryllar av andra fyrbentingar är bara ett enda långt jobbigt träningspass, för alla inblandade. Sist men inte minst har vi bilen, det är smidigast visst, men att betala 25 kronor i timmen för parkering håller inte i längden.

Jag funderar på att...
- sätta ögonbindel på Duffy när vi promenerar hit.
- bygga en sidovagn på cykeln där hon kan sitta och skälla bäst hon vill.
- jogga till Gamla stan på morgonen, och då så fort att hon inte hinner eller orkar bry sig om andra hundar (frågan är bara om jag orkar jogga hem igen vid 17-tiden...).
- sätta upp "Hundar förbjudna"-skyltar längs Norr Mälarstrand, så att vi får strandpromenaden för oss själva.
- införskaffa en barnvagn och bädda ner Duffy där under promenaden.

Ja, eller bara fortsätta hundmötesträningen och hoppas att hon en vacker dag inser att det bara tar för mycket på krafterna att skälla på andra hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar