Leta i den här bloggen

tisdag 16 oktober 2012

Ölands djurpark i en rejäl storm

Ölands djurpark är i blåsväder, eller snarare i en rejäl storm. Före detta anställda på djurparken vittnar om stora brister i djurhållningen. Det handlar om sjuka djur som har blivit ihjälslagna för att man av ekonomiska skäl inte velat tillkalla veterinär och djur som inte fått tillräckligt med mat. 
"Det var verkligen som att man tog ut dem för sommarvisning och sedan var det inte djur längre, utan de var bara någonting, ett objekt som man inte skötte om", berättar Caroline Ryding, för Smålandsnytt


Ölands djurpark har valt att inte kommentera anklagelserna. En tystnad som jag tycker säger mycket. Är man oskyldigt anklagad för något så borde man ju vilja låta hela världen få veta att man är just oskyldig. 

1 kommentar:

  1. Är nog smart att vara tyst. Om de avvaktar Kalla Faktas djurparksgranskning senare i veckan, så kommer eventuell debatt att handla om hela branchen, istället för att som idag bara handla om bara Ölands djurpark. Det skulle vara att föredra om man vill behålla varumärket Ölands Djurpark så starkt som möjligt.

    SvaraRadera