Leta i den här bloggen

måndag 23 augusti 2010

Thomas Bodström vill inte drogtesta sig

Är det så att Thomas Bodström har fastnat i sin egen fälla? Bodström propagerar flitigt för att införa drogtest i skolor och på arbetsplatser, men när han själv i en intervju med Sveriges Radio får frågan om han kan tänka sig att göra ett drogtest i sändning då blir svaret nej. Eller alltså först blir svaret ja. Bodström flyger ivrigt upp ur stolen och kastar av sig kavajen, redo att visa svenska folket att han menar allvar.

Fast löftet blir inte långvarigt. När sjuksköterskan som följt med Sveriges Radio för att utföra drogtestet berättar för Bodström vilka preparat som hon ska testa honom för, ja då ändrar sig plötsligt Bodström.
"Jag är för svettig", säger han.
Svettig för att det är varmt i rummet eller av nervositet?.
"Vi gör det annan gång", föreslår Bodström.

Jag tror inte att Thomas Bodström missbrukar hasch eller amfetamin. Men kanske tar han någon annan medicin som han inte vill ska bli offentligt, exempelvis antidepressiva eller sömntabletter. Ja, jag kan bara spekulera. Men med tanke på den tvärvändning som Bodström gjorde så tror jag inte att det var den svettiga skjortan som fick honom att avstå ett drogtest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar