Leta i den här bloggen

fredag 1 april 2011

Tidningarna skämtar till det

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill.
Här kommer några aprilskämt från tidningarna i dag. (Läs fler på Svd:s hemsida här!)


* Nya Wermlands tidning skriver att Karlstad kommun har köpt rättighterena till tv-serien Solsidan. Serien döps om till Solstaden och kommer att spelas in i staden med samma smeknamn. ”Vad det kommer att betyda för Karlstad i framtiden går inte att mäta i pengar eller ens försöka klä i ord”, skriver kommunledning enligt ett pressmeddelande.


*Blekinge Läns tidning avslöjar att Sweden Rock ska ge gratis hårvård till alla besökare i ett försök att ”tvätta bort festivalens smutsiga rykte”.
– För tre år sedan ringde en kvinna polisen och berättade att det ”stank som ett bårhus” i hela byn. Jag skyllde på The Poodles som spelade samma dag, säger Johannes Lindström, PR-ansvarig för Sweden Rock.

*Borås tidning rapporterar att den stränga vintern har knäckt stadens budget. För att spara pengar får boråsarna därför själva samla in vinterns grus och lämna in det till kommunen. Förebilden sägs vara en kommuni Norge där man fick in 17 ton grus på fem dagar, ett otroligt resultat enligt sektionschefen.


* Nerikes Allehanda berättar att det kommande omvalet i Örebro kommer att ske utanför vallokalen. All röstning ska istället ske via sms för att undvika felen från i höstas. Den som inte har någon mobiltelefon får inte rösta.


* Aftonbladet berättar att ABBA ska återförenas i kronprins Daniels hemort Ockelbo. Av någon outgrundlig anledning tycks alla som är citerade i artikeln heta Westling i efternamn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar