Leta i den här bloggen

söndag 28 november 2010

Duffy-Doo och Gurra-G ska ut och busa

Morgonpromenad med Duffy i snövärlden. Hon blir tryggare och tryggare känns det som. I dag släppte vi henne i hundgården. Hon blev vild av glädje. Själva stod vi där som två livvakter spejandes efter andra hundar. Duffy blir ju nämligen väldigt väldigt i gasen när hon ser en annan vovve. Svansen går som en propeller samtidigt som hon studsar upp och ner.

Ja, nu är det alltså inte så att hon inte får träffa andra hundar. Men eftersom hon är så pass ny i familjen så vill vi testa henne på vovsingar som vi känner först...som mammas och Bengts Gusten till exempel. De kommer hit i dag. Om några timmar ska Duffy lockas/lyftas ut i den läskiga hissen igen och sedan blir det bus med Gusten a.k.a Gurra G i snön. Men efter lek blir det allvar. För då ska Duffys meterlånga klor klippas (vem vet när det gjordes senast?). Det ska bli intressant att se vad hon tycker om det.

Duffy-Doo och hennes nya pip-leksak (som hon verkar tycka är lite barnslig).

2 kommentarer:

  1. Ben, ben, ben. Finns dom som låter också:) Det är vuxet. Leffe-Lus

    SvaraRadera
  2. Hihi boll och ben är orörda. Godis däremot går hem och andra hundar :-) Nu ligger hon på rygg här på mattan med benen i vädret. Sött!

    SvaraRadera