Leta i den här bloggen

lördag 10 juli 2010

Även en köpare kan bli såld herr Littorin...

Att köpa sex är förkastligt. Att köpa sex när man är en offentlig person är både förkastligt och så urbota korkat att jag knappt finner ord. Om man har det så dåligt ställt att man tvingas sälja sin kropp, ja då behöver man rimligtvis inte tänka två gånger innan man säljer ut en känd torsk till kvällspressen.

När Sven-Otto Littorin påstås ha köpt sex (för själv förnekar han brott) av en prostituerad då var han partisekreterare för Moderaterna och blivande arbetsmarknadsminister i Sverige. Dessutom låg han i skilsmässa med mamman till hans tre barn. Tänk människa, tänk. Du är minister, du är ett välkänt ansikte. Folk vet vem du är. Även prostituerade. De tycker inte synd om mig för att du ska skiljas. De skiter fullkomligt i att du har det jobbigt. För dessa kvinnor har det mycket värre. Man har ingen tystnadsplikt som prostituerad. Väljer du att köpa sex, ja då får du stå ditt kast när du sedan ertappas med byxorna nere. Är du dessutom en offentlig person, ja räkna då med att din nuna lär synas på löpsedlar runt om i landet.

Så tänk människa, tänk. Valet är alltid ditt. Ställ dig frågan: Är det värt det?

2 kommentarer:

  1. Om du är mot sexköp, varför tar du emot pengar från din man? Sexköp är sexköp också i äktenskap. Du vet det innerst inne.
    (naturligtvis betalar din man sin del av barnens kostnader)

    SvaraRadera
  2. Anonym: Jag förstår att du är anonym du som kommenterar ovan, för en så sorglig och kvinnofientlig människosyn vill man nog inte förknippa med sig själv.

    SvaraRadera