Leta i den här bloggen

lördag 5 mars 2011

Blåljus och tragedi i vårt bostadsområde

Igår kväll förvandlades vårt lugna bostadsområde till en plats med blåljus, polisens tekniker och avspärrningsband. En kvinna hittades nämligen död liggandes på en uteplats till ett av husen här. Polisen fick ganska snabbt klart för sig att kvinnan fallit från en balkong sex våningar upp. Fast fallit byttes snart ut mot knuffats. Hennes make som befann sig i bostaden anhölls misstänkt för mord, alternativt dråp.
Hemskt! Vi såg polisbilar åka förbi här men det var först när vi läste om det inträffade på Aftonbladet som vi gick ut för att se var det fruktansvärda hade hänt. Platsen var då avspärrad och polisen vaktade utanför. 

Jag undrar om detta var en kvinna som blivit misshandlad av sin man tidigare, men inte polisanmält honom. Och att hon för sin tystnad fick betala med sitt liv. Eller blev han bara helt galen så där. Kan man blir det? Och varför var de på balkongen överhuvudtaget? Sprang hon ut dit för att hon var rädd? För det är ju inte väder för att sitta på balkongen och ta en drink.

Oavsett vad som egentligen hände så blev utgången väldigt tragisk. Hade det inte hänt hade hon fått vakna till en vacker dag. Men förhoppningsvis är det ännu vackrare där hon befinner sig nu.

1 kommentar:

  1. Usch vad hemskt. Dessa j*vla män som misshandlar och dödar kvinnor. Jag mår illa av att tänka på skräcken, på hjälplösheten man känner och på det fängelse man måste bo i som utsatt kvinna. Tanken slår mig att hon kanske sprang ut på balkongen och hoppade, det kanske var hennes enda utväg... Fy.

    SvaraRadera