Leta i den här bloggen

måndag 22 mars 2010

En vampyr till pojkvän...

"Kvinna bets blodig". Ja, så löd en rubrik i tidningen i dag. Och nej det var varken en hund eller en orm hon råkade ut för, även om förövaren visserligen verkar vara en lömsk best. Den långtandande gärningsmannen är ingen mindre än kvinnans pojkvän, i media omnämnd som Stureplansprofilen, som blev arg och bet sin flickvän i ansiktet så att hon började blöda.

Mannen är nu åtalad för misshandel, och det känns som att han kommer få det svårt att ta sig ur den här knipan. Fast han kan ju i och för sig alltid hävda att han är en vampyr. Eller nja, även om vampyrer är ett hett ämne just nu så är det nog inget som juryn ser som en förmildrande omständighet. Ja, det skulle vara om han är så trovärdig i sin blodtörstande roll att slipper fängelse men får tvångströja istället.

Kanske bättre då att försvara sitt handlande med att han aldrig fick gå igenom den orala fasen som barn, och att han därav har ett enormt behov av att bita och tugga på saker och som i det här fallet människor.

Eller så tar han helt enkelt sitt ansvar och sonar sitt brott, det kanske är det enklaste ändå. Det finns förhoppningsvis någon form av bitterapi i fängelset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar