Leta i den här bloggen

måndag 17 januari 2011

Jag hoppas ni mår som ni förtjänar...

Läser om de tre unga män som ringde på hos en kvinna i Vänersborg och bad att få låna toaletten och telefonen. Den snälla kvinnan släpper in männen i sin lägenhet i tron att om att människor i nöd är vad det utger sig för att vara, det vill säga i behov av hjälp. Men de tre idioterna visar sig inte ha förstått innebörden av ordet låna, för här handlar det om att ta. Ta kvinnans personliga ägodelar, ta hennes trygghet, hennes tro på människans godhet. För trions största jubelidiot räcker det inte med att råna kvinnan. Nej, han släpar med henne in i sovrummet där han våldtar henne.

Grr! Jag hoppas ni mår som ni förtjänar just nu, det vill säga jävligt dåligt! Men tyvärr är ni nog så onda att ni inte bryr er om vad ni har gjort. Att ni har förstört en annan människas liv.

När ni i den här Idiotligan väl åker fast, för det kommer ni att göra förr eller senare, så lär ni få skaka galler länge. Förhoppningsvis får ni även någon form av vård, för ni är allvarligt sjuka och behöver hjälp. Ja, på ett sätt är ni människor i nöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar