Leta i den här bloggen

lördag 19 februari 2011

Så fruktansvärt hemskt...

Detta är bland det värsta jag har läst. Vilka sjuka människor. Göra så mot sina egna barn. Föräldrar ska skydda sina barn, gå i döden för sina barn. Men det här...och att ingen ingripit! Jag blir spyfärdig!

2 kommentarer:

  1. Fy vad hemskt!! Helt fruktansvärt! Tycker artikeln var dåligt skriven dock. Menar de verkligen som de skriver: "Paret fick ofta besök av barnen, som var kontaktsökande och inte verkade må bra" Alltså att barnen själva sökte sig till detta par!? Nej, det tror jag INTE. Nog måste artikelförfattaren ändå mena att paret fick besök av utomstående som såg att barnen var kontaktsökande och inte verkade må bra? Och sen vill man gärna ha en bättre förklaring på vad det är som egentligen pågår i bilderna. Vad är det som har hänt med hästen!? I vilket fall som helst, helt fruktansvärt att sådana här saker händer och framförallt att det går att hålla hemligt. Värst av allt nästan är att folk inte gör någonting alls när de får vetskap om det som sker. Hur kan man leva med vetskapen om vad som händer med dessa barn och sova lugnt om nätterna!?

    SvaraRadera
  2. Nej, som jag förstår det menar de paret som larmade polisen, Att barnen sökte sig till dem. Usch, sjuk, sjukare, sjukast!

    SvaraRadera